Intake en behandeling
Na aanmelding zal er telefonisch contact met je worden opgenomen om te kijken of je hulpvraag passend is voor hulp binnen de praktijk. Na dit gesprek wordt er een intake gepland en tijdens dit gesprek wordt samen gekeken naar je klachten en waar je bij geholpen wil worden. Er wordt een behandelplan opgesteld waarin staat aan welke doelen gewerkt wordt en welke behandeling daarvoor nodig is. Het kan voorkomen dat tijdens of aan het einde van de behandeling blijkt dat er specialistische zorg of een andere vorm van therapie nodig is. In gezamenlijk overleg en met de huisarts zal er in dat geval een doorverwijzing komen.
Er wordt gebruik gemaakt van vragenlijsten om de kwaliteit van de behandeling te waarborgen en te evalueren (ROM-meting, OQ45). Dit zal bij aanvang en aan het einde van de behandeling zijn.
Na afloop van ieder behandeltraject wordt een clienttevredenheidsonderzoek ingezet bestaande uit het invullen van een vragenlijst (CQI). Op deze manier wordt er gekeken of verbetering mogelijk is om het maximale resultaat uit de behandeling te kunnen halen.
Waarneming/crisis
Heb je buiten kantooruren hulp nodig, neem dan contact op met de dienstdoende huisarts. Zo nodig verwijst de arts naar de crisisdienst van de GGZ of de afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis. Ook bij afwezigheid kan je contact opnemen met je huisarts.